Marcussen & Company er specialister i konflikter.
Vi hjælper mennesker og organisationer med at få det bedste
ud af interaktionen mellem mennesker.Konfliktnavigatør


Konfliktnavigatør byg


Kurser & Foredrag


Arbejdspladsen

Konfliktmægling

Media

Kontakt

Om

Referencer


Hvis du tror
konfliktkompetence
koster,
så prøv med
konflikt-inkompetence!


Kontakt

+45 31 33 29 29

kontakt@marcussen-co.dk
ARBEJDSPLADSEN

Vi arbejder i praksis med at transformere et dårligt psykisk arbejdsmiljø til et arbejdsmiljø præget af medarbejdere, der møder glade mandag morgen.Citations Tegn

Jeg synes, at det var rarere at gå på arbejde efterfølgende. Mine bekymringer blev elimineret.

  -Anonym medarbejderSundt arbejdsmiljø

Vi udarbejder f.eks. trivselsundersøgelser og tilrettelægger processer med henblik på at højne trivslen blandt medarbejdere og ledere. Processerne foregår ud fra principperne i konfliktmægling, med respekt for alle og med øje for den enkeltes grænser. Processerne kan tage alt fra tre timer til et helt år afhængig af status og mål.

På nogle arbejdspladser kommer vi ud til svært eskalerede konflikter, hvor sygefraværet og personaleomsætningen er eksploderet, eller hvor medarbejdere klager over arbejdsmiljøet. Andre steder arbejder vi proaktivt med at forbedre samarbejdet og tilliden blandt medarbejdere og ledere.

Se en video om, hvordan du kan nedtrappe en konflikt i stedet for at optrappe den. Videoen varer ca. 2 ½ minutter.

Se videoen


Citations Tegn

Det var et meget åbent og trygt forum. Man kunne komme med det, man ville, og man havde ikke en fornemmelse af, at man ville blive hængt op på det.

  -Anonym medarbejder


Evaluering af konfliktmægling på en arbejdsplads

Kommunernes Landsforening og Forhandlingsfællesskabet gennemførte i 2015 et projekt om konfliktmægling i Næstved Kommune, som sidenhen er blevet evalueret. Marcussen & Company har på den baggrund udarbejdet en opsamling og en række anbefalinger til en konstruktiv konfliktstrategi i en organisation.

Læs opsamlingen